CoolMinds-projektet

I Region Syddanmark undersøger vi lige nu effekten af online behandling af angst og OCD hos børn og unge i alderen 12-17 år. Fra april 2024 udbyder vi 50 CoolMinds-forløb i et samarbejde med Region Hovedstaden. Vores forskningsprojekt kan derfor være relevant for jeres familie. 

Oplever du, at dit barn eller din teenager ofte er bange eller bekymrer sig meget? Det kan være i sociale situationer, hvor bekymringer om hvad andre tænker fylder meget? Eller måske har dit barn en overvældende frygt for specifikke ting, som for eksempel højder? Så kan det være, at dit barn har angst. I kan læse mere under Symptomer på angst hos børn og unge på siden Tilmelding

Hvad er CoolMinds?

CoolMinds er et forskningsprojekt, som undersøger effekten af psykologstøtte i online behandling af angst hos unge mellem 12 og 17 år.

Tilbuddet består af 2 digitale programmer. Et behandlingsprogram til den unge og et program, som indeholder viden og gode råd til forældre. Programmerne gennemføres samtidigt over 14 uger. Indholdet i programmerne består af tekst, grafik, små animationer og video, som støtter den unge i arbejdet med de enkelte øvelser. Læs mere om indholdet på siden Tilmelding under afsnittet Hvordan er programmet bygget op? 

Hvem står bag projektet?

CoolMinds-projektet drives af Center for Digital Psykiatri, under psykiatrien i Region Syddanmark i et samarbejde med Center for Psykologisk Behandling til Børn og Unge ved Aarhus Universitet (CEBU). I kan finde mere information på siden Om projektet.

Du finder os her

Center for Digital Psykiatri

Heden 11, 3. sal

5000 Odense C


© 2022 Center for Digital Psykiatri